Tapijt

Tapijt
dempt het geluid, voelt warm aan ,verbetert de akoestiek en is ook een goede warmte- isolator. Ruimte waar tapijt toegepast is krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Warmte, sfeer en kleur.
Kleuren kunnen bepalend zijn voor de sfeer die tapijt uitstraalt en zijn in staat om onze stemmingen te beïnvloeden. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Het is goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden. Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel de kleuren en structuren verassend modern. Zachte vloerbedekking staat voor leefbaarheid.

Karpetten
Superzacht, comfortabel, geluiddempend... Maar ook een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Karpetten zijn bij ons in vele soorten en maten, dessin en materiaal te krijgen. Karpetten zijn goede sfeermakers in het interieur en brengen warmte, geluiddemping en huiselijkheid. Hele grote vloerkleden zijn helemaal van deze tijd. Hiervoor kan ook regulier tapijt worden gebruikt met een mooie afwerking en kleur die het interieur helemaal af maakt.

Op maat gemaakt.
Laat uw eigen vloerkleed op maat maken. Kies één of meerder soorten en/of kleuren tapijt, het gewenste formaat (vierkant, rechthoekig of rond/ovaal) en wij maken er uw persoonlijke karpet van. Een karpet kan zelfs door onze vakmensen in het kamerbrede tapijt gesneden worden.